Plinth

Vi lager våre Lenco & Garrard plinth i en sandwich, med 20mm Russisk bjørk kryssfiner, og 19 mm High Density MDF. Alle våre plinth er CNC frest for best mulige presisjon og tyngde.

For maksimal stabilitet har vi utviklet sandfylte baser i high density- MDF, med innvendige avstivninger i kryssfiner.

Produkt informasjon

Analog hifi Plinth Design (APD) Modell 1 & 2, passer til Lenco GL59, GL70, L75 og L78 . APD Modell 2 er designet for de som ønsker å bruke en 12 tommer tonearm, tangensial-arm, 2 armer, eller tonearmer som ikke kan monteres i armhullet på driverket. APD Modell 2 passer også for de som kun er ute etter alle fordelelene som et tyngere plinth kan gi.

Alle APD Modell 2 blir levert med 1 stk. armbase, lagd i 18mm stavlimt eik. Alle armer med en pivot til spindel avstand fra 211mm til 318mm, kan monteres på samme armbase. Alt i fra 9 tommer Linn/Jelco, til SME 3012, er ferdig  merket med punkter på undersiden armbasen, som viser hvor du driller hull til armen. Vi selger også ekstra armbaser for de som ønsker å benytte flere tonearmer. 

APD Modell 1 &  Modell 2 blir produsert med 3 plater 20 mm Russisk-bjørk krysfiner i BB+B kvalitet, limt lagvis med 3 plater 19 mm High-density sort MDF. Platene blir limt under 200 tonns trykk, og deretter CNC frest for best mulig presisjon. 

APD Modell 1

 Bredde

 Dybde

 Høyde

 Vekt 

 Vekt m/spiller 

 44 cm  39 cm  11,7 cm  11 kilo  18,7 kilo

APD Modell 2

 Bredde

 Dybde

 Høyde

 Vekt 

 Vekt m/spiller 

 54 cm  45 cm  11,8 cm  16,4 kilo  24 kilo

Våre plinth blir levert med alt du trenger for montering av ditt Lenco drivverk, 4 stk. dempede gjengestenger i rett lengde, med nylon mutter, for feste mot platespiller, og messing mutter+skiver, for feste mot plinth.                                                                                                                                                                                                       

Alle platespillere blir bedre av å stå så stabilt som mulig, mange morderne platespillere er bygd i stive, men relativt lette matrialer. Det stiller ekstra krav til en stabil base å stå på, da de ofte kan fange opp ressonanser som vil forringe lydkvaliteten. Analog hifi Plinth Design AS har utviklet Monolitt, en sand-fyllbar base, for å redusere dette problemet. Monolitt-basene kan selvfølgelig brukes med cd-spillere, og annen elektronikk som kan få et løft i lyden med en dempet base.

Monolitt baser et lagd i High Desnsity MDF, med innvendige avstivninger i furu kryssfiner. Monolitt fylles gjennom et 10mm hull bak på basen, de leveres med 4 justerbare føtter i messing og sort pianolakk finnish. Monolitt baser leveres i 2 størelser:

Monolitt Modell 1

 Bredde

 Dybde

 Høyde

 Vekt  u/sand

 Vekt m/sand*

 44 cm  39 cm  5,7 cm  5,7 kilo  9,6 kilo

Monolitt Modell 2

 Bredde

 Dybde

 Høyde

 Vekt  u/sand

 Vekt m/sand*

 54 cm  45 cm  5,7 cm  7,7 kilo  13 kilo

*Sandblåser-sand

Tilbakemelding fra kunde:

Spiller Melody Gardot på vinyl, og det spiller SÅ INNI GRANSKAUEN bra på Stigs Lenco, og Handel-Horn, at jeg tror en del av byens hifi-butikker ville fått hakeslepp, og blitt flaue over prisen..

Produkter: Handel-Horn 10P + Lenco Plinth Modell 1 + Base Monolitt modell

Øystein, Oslo