Høyttalere

Vi har gleden av og introdusere Handel-Horn i Norge. De er lagd i vakker miljøvenlig bambus, på en Dansk møbelfabrikk. Qualifi bruker de anerkjente fulltonene fra Mark Alpair. Høytalerene gir en opplevelse som kan samenlignes med gode elektrostater, det er ikke behov for delfilter i Handel-Horn.

Alle Hendel-Horn er bygget i bambus, i tillegg til å være miljøvennlig og vakkert å se på, så er det godt egnet til høyttaler kabinetter, på grunn av gode ressonanse dempende egenskaper.

Bambus er et stivt matriale i seg selv, men blir enda stivere pga. stavlimingen.

Qualifi har valgt Mark Alpair sine fulltoner som drivere til alle sine høytalere med god  grunn,  Alpairs fulltoner har en umachet frekvensbredde,  i sin klasse

Handel-Horn bør vurderes av alle som elsker musikk,  de utmerker seg spesielt med akustisk musikk og vokal,  men imponerer også med bra trøkk når det trengs!

Handel-Horn gir deg det beste av Dansk høyttaler-design og møbelhåndverks tradisjoner!

Frugal-horn mk3

Frugal-horn Mk3 er resultatet av et av de mest velykkede d.i.y prosjektene, som har dukket opp i Hi-Fi verden de siste 10 årene.

Scott Lindgren skal ha æren for utformingen av dagens Frugal-horn, Scott er drivkraftent bak mange spennende horn prosjekt i fra England, les mer om hans design her, WodenDesign. Ron Clarke fortjener omtale for å ha designet den buede munnen, som får en rektangulær munning, til å opptre mer som en ideell sirkel, David Dlugos for tegninger mm, Chris Bobiak som har produsert utallige prototyper, deler æren med horder av DIYers, som har gjort disse hornene til en stor hit.

Vi tilbyr nå Frugal-horn MK3 med Alpair 7M eller 7P, også som ferdig bygget. Vi benytter 18mm Russiskbjørk kryssfiner i BB+B kvalitet. Vi bruker mundorf sølvkabel internt, og Eichman høytalertermialer. Du kan velge i mellom 24 ulike Herdins beiser som finnish. Høyttalerene leveres med  justerbare spikes/føtter i machende design lagd i kryssfiner.

I tillegg til en åpen, naturtro, og mikrodynamkisk, filterløs go’lyd, får du et skjeldent vakkert designmøbel, hvor hver kurve & vinkel på høyttaleren, er et resultat av en fuknksjon i horn-designet.

Tilbakemelding fra kunde:

Har endelig fått tid til å teste den lille Hendel-høyttaleren. Først med metall membraner. Det låt hyggelig, men ble muligens litt for snilt med McIntoshen med rør-pre. Byttet så til den fantastiske Cambrigde-kraftforsterkeren som jeg lånte av deg (P500), og koblet streamer/dac (Lumin x1). Og fy f…! som det låt. Først med 10P, så så 7 med metall membraner, den låt fint men klarte ikke å engasjere meg like mye som 10P. Så prøvde jeg de innspilte papirmembranene (Alpair 7P), og da falt brikkene på plass. Super-detaljert i toppen, overraskende bra mellomtone (selv om Cambrigden har en tendens til hardhet i mellomtonen, det eneste minuset). Og for en bass! Jeg liker bassen til papirmembran utgaven best (7P), Metall går dypere, men er ikke like kontrollert. Skal prøve noen ulike slutt-trinn (i fra Cayn og Mcintosh bl.a.). Men dette var moro! For en fantastisk høyttaler!

Produkter: Handel-Horn Monitor 7M & Monitor 7P, Handel-Horn 10P

Kim, Oslo