Parkveien 3, 3216 Sandefjord
+47 92422911
post@analoghifi.no

Fulltoner

Her finner du mye av det du trenger for å bygge og vedlikeholde høytalere.

Vi vil fylle på med stadig fler produkter, og håper at vi kan hjelpe kundene å finne alt de trenger til sine høytaler prosjekt på et sted. Vi har allerede et godt utvalg av skruer, terminaler, islagsmutter, dempematrialer, elementer mm. Et spesielt viktig produkt for vår satsning på selvbygg, er tilgangen på Mark Audio fulltoner fra Hong Kong, som vi mener er i en klasse for seg sev

For oss har en rekke egenskaper vært avgjørende for vårt valg av Alpair fulltoner:

Membranen er konstruert med en helt unik, avansert flerlags prosess, som gjør den ekstemt stabil, til tross for den meget tynne konstruksjonen. Vi mener likevel at det mest spesielle med membranen er utformningen, hvor kurven som membranen utvider seg etter består av en kompleks figur med hele 7 segmenter, hvor de fleste andre høyttalerenheter har 1 eller 2. Dette bidrar til det usedvanlige tredimensjonale lydbildet.

Kantophenget, og det bakerste opphenget er ultra lette, og utrolig bevegelig, men de styrer membranen meget presist. Dette gir en veldig rask transient gjengivelse, det bidrar til at det er veldig lett for forsterkeren å bevege høyttalermembranet nøyaktig dit hvor musikken sier den skal være. Tunge membraner og stive oppheng gir langsomme transienter.

Center «knappen» (cap), sammen med membranens multiresonanse egenskaper, gjør det mulig for en enkelt enhet og dekke hele det hørbare område, og det med god spredning av lyden, vel å merke.

Den brede frevensgjengivelsen (40hz-20khz+) kombinert med den linjærre gjengivelsen over hele spektert, gjør Alpair elementene veldig enkle å jobbe med. Det er ikke behov for noen delefilter som med de fleste fulltoner, men med Alpair drivere er det heller ikke behov for noe suge/noch-filter. Elementene fungerer meget godt i mange ulike høyttalerkonstruksjoner,  som feks, ulike horn og bassrefleks løsninger.

Vårt samarbeide med Markaudio, er et veldig viktig bidrag til vår målsetning om og levere overbevisende lyd til musikkelskere