Fulltoner

 Vi kan nå tilby Alpair sine fulltone drivere i Norge. Stadig flere oppdager hva gode fulltoner kan gi av musikk opplevelser. Nå har du mulighet, til å enkelt bygge dine egne drømme høyttalere, uten behov for noe delefilter. Filterløse høyttalere bør oppleves!

Vi lagerfører 14 ulike Alpair fulltoner, fra Mark Audio. Vi har alle størreleser fra 3 tommer til 6,25 tommer med papir, eller metall membran.

For oss har en rekke egenskaper vært avgjørende for vårt valg av Alpair fulltoner: Membranen er konstruert med en helt unik, avansert flerlags prosess, som gjør den ekstemt stabil, til tross for den meget tynne konstruksjonen. Vi mener likevel at det mest spesielle med membranen er utformningen, hvor kurven som membranen utvider seg etter består av en kompleks figur med hele 7 segmenter, hvor de fleste andre høyttalerenheter har 1 eller 2. Dette bidrar til det usedvanlige tredimensjonale lydbildet.

Kantophenget, og det bakerste opphenget er ultra lette, og utrolig bevegelig, men de styrer membranen meget presist. Dette gir en veldig rask transient gjengivelse, det bidrar til at det er veldig lett for forsterkeren å bevege høyttalermembranet nøyaktig dit hvor musikken sier den skal være. Tunge membraner og stive oppheng gir langsomme transienter.

Center «knappen» (cap), sammen med membranens multiresonanse egenskaper, gjør det mulig for en enkelt enhet og dekke hele det hørbare område, og det med god spredning av lyden, vel å merke.

Den brede frevensgjengivelsen (40hz-20khz+) kombinert med den linjærre gjengivelsen over hele spektert, gjør Alpair elementene veldig enkle å jobbe med. Det er ikke behov for noen delefilter som med de fleste fulltoner, men med Alpair drivere er det heller ikke behov for noe suge/noch-filter. Elementene fungerer meget godt i mange ulike høyttalerkonstruksjoner,  som feks, ulike horn og bassrefleks løsninger.

Vårt samarbeide med Markaudio, er et veldig viktig bidrag til vår målsetning om og levere overbevisende lyd til musikkelskere

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 20%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */